Presentació de les estructures d'SBX i freestyle

Dimarts, 15 Setembre 2020

 

Avui s’ha presentat a la seu de Vall Banc, patrocinador principal de la secció d’snowboard i freestyle, l’estructura esportiva de cara a la temporada entrant. A l’acte han assistit tots els esportistes, així com dirigents de la FAE i Marc Cornella, cap del departament de Gestió de Persones de Vall Banc.

Primera setmana a l’Stelvio per a l’equip de fons

Diumenge, 13 Setembre 2020

L’equip d’esquí de fons de la FAE es troba a l’Stelvio per continuar amb la preparació de la temporada. Després de tot l’estiu a Andorra amb la preparació física al Refugi d’Entrenament d’Alçada de Naturlandia, a partir d’ara anirà alternant estades a la neu amb el treball a casa. Aquesta setmana, Carola Vila i Irineu Esteve són a l’Stelvio en el que és el seu primer contacte amb la neu.

L’equip d’SBX, a l’indoor d’Amneville

Dimarts, 01 Setembre 2020

L’equip de boardercross de la FAE, amb Lluís Marín i Maeva Estevez, ha continuat amb el seu treball individual al llarg de tot l’estiu. A més de les estades en neu que es van realitzar, tant Marín com Estevez han estat seguint la feina de preparació física a la qual se sumarà en els pròxims dies una nova estada amb neu, en aquest cas indoor.

Verdú: “Estic treballant encara a intensitats molt baixes”

Dilluns, 31 Agost 2020

Joan Verdú ha tornat a esquiar i ho ha fet a l’Stelvio, on és amb el grup de tècnica en una estada programada per l’equip nacional. L’esquiador andorrà, que és en ple procés de recuperació, va de mica en mica agafant la forma i mesurant els esforços per tal de “construir” una bona posada en forma que li permeti arribar en les millors condicions al mes de desembre.

L’equip masculí de tècnica tanca una estada a l’indoor de Bèlgica i treballa ara a l’Stelvio

Diumenge, 30 Agost 2020

L’equip de tècnica masculí ha estat els últims dies a una estada indoor a Bèlgica. Un grup de sis esquiadors i tres tècnics van ser al Peer Snow Valley belga durant quatre dies, mentre que des d’ahir són a l’Stelvio, per entrenar altres sis dies més.

Els equips nacionals tornen a la neu

Divendres, 28 Agost 2020

Després de setmanes de treball físic a Andorra i també d’uns  dies de descans, els esquiadors dels equips nacionals han tornat a la neu. Ho ha fet en diferents llocs i en diferents dates, tots pensant en l’inici de la temporada que cada vegada és més a prop.

Els esportistes de la FAE donen negatiu en els tests del COVID, per tornar als entrenaments

Dijous, 20 Agost 2020

El passat dilluns, a l’edifici de Bombers de Santa Coloma, els esportistes de la FAE es van sotmetre als pertinents tests del COVID-19, amb resultat negatiu per a tots. Aquestes proves estaven emmarcades dins dels procediments previs abans de tornar als entrenaments.Properes curses

Recull FAE 2020

10 Normes de seguretat

Botiga


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure