Verdú marca punts a la segona prova de la Copa d’Europa de gegant de Gurgl on acaba 19è

Dijous, 03 Desembre 2020

Joan Verdú i Àxel Esteve han disputat avui la segona de les cites de la Copa d’Europa de gegant de Gurgl (Àustria). Verdú ha finalitzat 19è i ha entrat en la zona de punts, en el que és un dels seus millors resultats en Copa d’Europa. Esteve no ha pogut completar la primera mànega.

Verdú i Esteve, out a la primera prova de la Copa d’Europa de gegant a Gurgl

Dimecres, 02 Desembre 2020

Joan Verdú i Àxel Esteve han debutat avui a la Copa d’Europa de gegant de Gurgl (Àustria). Els dos han quedat fora de cursa a la primera mànega.

Verdú i Esteve, demà a la Copa d’Europa de gegant d’Àustria

Dimarts, 01 Desembre 2020

Primer es va anul·lar Zinal, després Arosa, però sembla que per fi el debut de Joan Verdú i Àxel Esteve és aquí. Serà demà a Gurgl (Àustria) a la Copa d’Europa de gegant, amb dos dies de competició (2 i 3 de desembre).

La FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor 2020-21

Dijous, 26 Novembre 2020

Com cada tardor, la Comissió Tècnica de la FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor, en aquesta edició en format telemàtic degut a la pandèmia del COVID19. Les jornades van començar ahir dimecres i s’allargaran fins el dissabte 19 de desembre, amb una sèrie de conferències, sessions de reglamentació i precisions per poder desenvolupar una temporada de competicions a Andorra de la millor manera possible en totes les modalitats.

Els equips de la FAE completen el volum de treball a Suècia

Dilluns, 23 Novembre 2020

L’equip de tècnica masculí de la FAE ja és a casa des d’ahir a la nit, quan van arribar de la doble estada a Suècia, primer a Kabdalis i després a Gallivare. Han estat setmanes d’entrenaments amb neu, amb condicions primer més complicades per les altes temperatures, però que han anat millorant per completar un volum de treball adequat.

Gutiérrez assoleix una millor cursa però es queda fora del top30 en una carrera molt ajustada

Diumenge, 22 Novembre 2020

Després de la primera cita de Copa del Món d’eslàlom de dissabte, avui diumenge arribava a Levi la segona prova. Mireia Gutiérrez ha aconseguit fer millor temps que el dia anterior, amb 57.01 (57.22 ahir), però no ha estat suficient per entrar en el top30, en una cita amb cronos molt ajustats.

Gutiérrez, a 0.74 d’entrar al top 30 a la primera Copa del Món d’eslàlom

Dissabte, 21 Novembre 2020

Mireia Gutiérrez ha debutat avui en la present temporada a la Copa del Món d’eslàlom, i ho ha fet aquest matí a Levi (Finlàndia). L’esquiadora andorrana ha marcat un crono de 57.22 que l’ha deixat a 0.74 de la classificació per a la segona mànega i en la 42ª plaça.Properes curses

Recull FAE 2020

10 Normes de seguretat

Botiga


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure