La lluita de Carmina Pallàs per poder esquiar

Diumenge, 13 Octubre 2019

 

Carmina Pallàs és una de les millors esquiadores del Principat. Fa molts anys que lluita per estar en l’elit, i tot i el seu talent, les lesions han estat sempre un maldecap per a ella. Ara està a punt d’entrar novament en quiròfan. La seva trajectòria en aquest sentit parla de fins a set operacions. Pallàs explica el seu periple i la seva decisió de tornar a operar-se. 

Estévez, de baixa en patir una caiguda

Dimecres, 09 Octubre 2019

 

 

Maeva Estévez va patir una caiguda ahir dimarts a l’estació suïssa de Saas Fee durant l’entrenament que estava duent a terme aquests dies. La rider andorrana ha passat la nit a l’hospital com a conseqüència dels cops que va rebre, que li han deixat quatre vèrtebres fissurades, una costella trencada i diverses contusions. 

Un treball de tot el país per obtenir les Finals de la Copa del Món del 2023

Dimarts, 08 Octubre 2019

 

La seu de la Federació Andorrana d’Esquí ha estat l’escenari de la roda de premsa per explicar el procés i el treball que s’ha dut a terme per tal d’aconseguir les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2023, que es disputaran als sectors de Soldeu El Tarter de Grandvalira del 13 al 19 de març. L’acte ha estat encapçalat pel president de la FAE, Josep Pintat, així com pel director de Grandvalira-Ensisa i màxim responsable del projecte Copa del Món, David Hidalgo, i el gerent de la FAE, Carles Visa. Tots tres van ser a Zurich la setmana passada.

Esteve s’imposa per segon any consecutiu en el GP Sportful de roller-ski

Diumenge, 06 Octubre 2019

 

Avui s’ha disputat a Itàlia el Gran Premi Sportful de roller-ski amb la presència d’Irineu Esteve i Carola Vila. De la mateixa manera que va fer l’any passat, Esteve s’ha tornat a imposar davant d’esportistes d’alt nivell que formen part de la Copa del Món d’esquí de fons, i que utilitzen aquesta competició per acabar de comprovar els seus estats de forma. L’andorrà ha estat el campió en homes, mentre que Vila ha finalitzat 11ª, millorant en més d’un minut i mig el seu crono de l’any anterior.

Andorra, seu de les Finals de la Copa del Món 2023

Divendres, 04 Octubre 2019

Andorra és l’escenari escollit per les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2023. Els sectors de Soldeu El Tarter de Grandvalira acolliran del 13 al 19 de març els 25 millors esquiadors de totes les disciplines alpines. Així s’ha confirmat aquest matí a la reunió de tardor de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) celebrada a Zurich. 

Marín i Estévez agafen forma de cara a la temporada

Dimarts, 24 Setembre 2019

 

Els membres de l’equip de boardecross de la FAE continuen treballant per l’inici de la temporada. Lluís Marín i Maeva Estévez estan seguint un pla de treball intens que els ha portat a diferents estades i concentracions.

Salvadores, 16è al gegant FIS a Cerro Castor

Dissabte, 21 Setembre 2019

Cerro Castor (Argentina) va viure ahir l’últim dia de competició per a l’equip nacional d’esquí alpí. Es va disputar un nou gegant FIS, amb Xavi Salvadores 16è.