La FAE i la FADEA signen un acord per donar suport a l’evolució esportiva de Roger Puig

Dimecres, 12 Agost 2020

Avui ha tingut lloc a la seu de la FAE la signatura del conveni de col·laboració entre la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), la Federació Andorrana d’Esports Adaptats (FADEA) i l’esquiador Roger Puig, per tal d’impulsar l’evolució esportiva de l’esportista andorrà.

Lluís Marín, amb “sensacions molt bones”

Dilluns, 27 Juliol 2020

Lluís Marín va tornar de l’estada a Les Deux Alpes (França) de fa unes setmanes amb molt bones sensacions. El surfista, que va tornar d’aquesta manera a trepitjar la neu, es va retrobar amb el seu estat natural després de set mesos. 

La FAE i SISMIC s’uneixen pels pròxims quatre anys

Dilluns, 27 Juliol 2020

 

Avui ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i SismicActive Wear S.L., que vestirà els equips de la Federació.

L’equip de fons treballa per adaptar-se a un calendari condicionat per la pandèmia

Dijous, 23 Juliol 2020

 

L’equip d’esquí de fons de la FAE s’ha presentat avui per explicar com quedaran configurats els blocs, així com per fer unes primeres pinzellades del que serà la temporada de competició, la qual estarà sempre condicionada a l’evolució de la pandèmia pel COVID-19. En tot cas, hi haurà el bloc format per Irineu Esteve i Carola Vila, que competiran en Copa del Món ell i en Copa d’Europa ella, i el bloc de joves (EEBE), amb Ona Ferrando, Quim Grioche i la incorporació d’enguany de Gina del Rio.

L’equip nacional per a la pròxima temporada

Dilluns, 20 Juliol 2020

Avui s’han presentat els equips de la FAE per a la pròxima temporada en esquí alpí. Són 12 esquiadors (8 homes i 4 dones), que conformen l’equip nacional. L’acte ha tingut lloc al simulador situat al Centre de Tecnificació d’Ordino, amb la presència del director d’alpí, Max Tissot, el representant de la Junta de la FAE, Lluís Ruiz, així com tècnics i esportistes. L’esdeveniment ha servit també per estrenar la nova roba d’estiu de la casa SISMIC.

Carlitos Aguareles Loan deixa la competició

Dijous, 16 Juliol 2020

Carlitos Aguareles Loan ha pres la decisió de deixar l’alta competició. El rider, que representava el freestyle andorrà en les competicions internacionals, ha decidit canviar el rumb impulsat per un desig d’obrir noves metes, però també obligat pel pes de les lesions que, en les últims anys, l’impedien una major projecció i evolució en la seva disciplina. Ara, la FAE treballa per acabar de tancar l’estructura de freestyle, patrocinada per Vall Banc, amb nous valors.

Treball específic de tècnica per als joves de l’equip de fons

Dimecres, 15 Juliol 2020

 

El grup EEBE de l’equip d’esquí de fons va realitzar fa uns dies un treball específic per millorar la tècnica de l’especialitat. Les joves de l’equip, Ona Ferrando i Gina del Río, així com Quim Grioche, van fer diferents sessions a la Rabassa amb rollerski.