Entrega de premis al Mèrit Esportiu

L’entrega de premis de la copa Coprínceps i del Trofeu al Mèrit Esportiu per la temporada 2007-2008 s’ha celebrat enguany al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

 L’acte va ser presidit pels representants de S.S.E.E els Coprínceps d’Andorra; pel secretari d’Estat de Joventut i Esports, el Sr. Victor Filloy; pel president de la FAE el Sr. Albert Coma i pel Vicepresident de la FAE, el Sr. Josep Maria Raméntol.

Image

Podeu consultar les fotografies en la nostra galeria d'imatges.

 Fotograf: fotos Bumerang

Com cada any gràcies a la col.aboració de S.S.E.E els Coprínceps d’Andorra, els millors esquiadors del país poden gaudir d’una estada al parc temàtic de Port Aventura.

 

 El Trofeu al Mèrit Esportiu premia des de la temporada 1993-1994 l’esquí club que millors resultats ha obtingut durant la temporada. El guanyador de la temporada 2007-2008 ha estat l’Esquí club Pas de la Casa- Grau Roig. 

Podeu consultar el resum de la temporada 2007-2008 on trobareu : 

-Els millors resultats de tots els esquiadors de la FAE.

-Imatges i els resultats del Trofeu Borrufa.

-Un recull de la Copa d’Europa.

-Els resultats dels Campionats nacionals en esquí alpí i esquí nòrdic.

-Els guanyadors del premi copa Coprínceps.-La classificació del Trofeu al mèrit esportiu. 

Aquest llibret de resum de temporada el podeu passar a recollir per la FAE o descarregarar-lo en l'apartat publicacions FAE.

Des de la FAE volem agrair l’assistència de tots aquells que varen venir a aplaudir als guanyadors. 

Volem igualment agrair a les estacions d’esquí, als clubs, a tots els patrocinadors i a tots els voluntaris per l’ajuda i la feina ben feta durant aquesta temporada.