Nou entrenador per l'equip masculí B d'esquí alpí

La FAE ha arribat a un acord amb Simon Bastelica, antic corredor de l’equip de França de velocitat perquè sigui a partir d’aquesta temporada nou entrenador de l’equip masculí B d'esquí alpí.

Imatge de S.Bastelica en el DH de Kitzbuhel l'any 2001:

Image

Juntament amb el Simon, l’equip segueix comptant amb l’entrenador francès Carlo Bagnod, que recordem va ser entrenador de l’equip de França masculí durant diverses temporades abans de començar amb la FAE la temporada 2003-2004, i l’entrenador andorrà Xavier Bellsolà.

En la seva trajectòria esportiva, Simon Bastelica ha estat membre de l’equip de França de velocitat durant 4 anys consecutius del 2000 al 2004.

Durant aquest temps va estar disputant el circuit de copa del món i copa d’Europa en les disciplines de descens i super gegant, aconseguint el seu millor resultat amb un 16è lloc en super gegant en la mítica cursa de Garmish (Alemanya), l’any 2001.

Després d’això es va decantar per l’esquí cross on va estar competint al màxim nivell durant 3 temporades; l’any 2005 va finalitzar en 5è lloc en la classificació mundial, aconseguint diversos pòdiums en copa del món.

Va posar punt i final a la seva trajectòria d’esportista d’elit aconseguint el títol de campió de França d’esquí cross.

La temporada passada va ser entrenador de l’esquí club de l’estació francesa des Contamines.

La seva experiència com a esportista i la formació tècnica que ha assolit durant els darreres anys fan que sigui un bon reforç per l’equip.

La FAE està molt satisfeta de la seva incorporació, per la seva experiència, formació i personalitat, creiem que donarà noves i bones perspectives als nostres joves esquiadors.

Foto de S. Bastelica en la seva etapa de corredor:

Image