Ens deixa la nostra estimada Judit

La Federació Andorrana d’esquí us comunica que malauradament hem de lamentar la defunció per malaltia de Judit Sanchez Tolós (21-07-68) preparadora física de la Federació Andorrana d’esquí del 1996 al 2008.


La Federació i tot el món de l’esquí  està de dol i profundament trist perquè ens ha dit adéu una persona que ha dedicat sempre tota la seva ànima al nostre esport.Tots els qui avui dia formem la Federació Andorrana d’esquí volem expressar el nostre més sentit condol a la família i amics.

La Judit va començar a treballar a la FAE l’any 96 com a preparadora física, i en l’actualitat era la responsable de tota l’àrea física de la Federació.  D’entre molts corredors s’havia ocupat de la preparació física de Vicky Grau, Àlex Antor, Emilie Estevenet, Roger Vidosa, Mireia Gutierrez i més recentment Sofie Juàrez, Lluís Marín i tants d’altres.

La Judit era natural de Taradell (Vic), i  anteriorment a la seva etapa com a preparadora física de la FAE havia treballat pels equips d’esquí d’Espanya i els equips d’esquí de l’O.N.C.E. Era llicenciada en educació física amb un màster en alt rendiment.

Des de la Direcció de la FAE volem destacar la responsabilitat, dedicació i professionalitat que la Judit sempre ha tingut al llarg d’aquests anys amb tots i cadascuns dels atletes de la FAE, així com amb els diferents companys de treball i professionals de les àrees mèdiques que han treballat amb nosaltres.

És un cop molt dur per a tots i la recordarem sempre.