Esteve i Vila, podis júnior al Gran Prix Internacional Sportful

Avui s’ha disputat a la localitat italiana de Feltre la tradicional cursa Gran Prix Internacional Sportful de roller ski, amb la presència dels corredors de la FAE, Irineu Esteve, Carola Vila, a més d’Ona Ferrando. L’expedició, que tornava avui a Andorra, arribava a Feltre després d’una estada de preparació a l’Stelvio.

Els tres han tingut una bona participació. Esteve ha estat guanyador en la categoria júnior i ha acabat a un pas del podi en la general absoluta, sent finalment quart classificat lluitant per la tercera posició a l’sprint amb l’italià Federico Pellegrino, guanyador de Copes del Món i líder de la Copa del Món de l’any passat, el qual ha batut a l’andorrà. Esteve ha arribat a només 26 segons del guanyador de la cursa, en una competició en què es donaven cita molts corredors de la Copa del Món, gairebé tots classificats avui entre els 25 primers.

Pel que fa a Carola Vila, l’andorrana ha estat segona en la categoria júnior, amb una molt bona pujada, segons ha destacat el tècnic de l’equip, Joan Erola. Així mateix, Ona Ferrando ha acabat sisena en categoria cadet.