Aguareles, a Stubai per preparar la Copa del Món

L’equip de freestyle de la FAE està preparant a consciència la cita del calendari que els portarà a Milà el pròxim 11 de novembre, en la primera cita de la Copa del Món de Big Air en un circuit urbà.

Carles Aguareles Loan de l’equip A, i Pau Rabassa i Isidre Bartumeu de l’equip B, per part andorrana, es troben entrenant a l’estació austríaca d’Stubai des d’aquesta setmana i durant els pròxims dies per completar una preparació que culmina una pretemporada força positiva en què han pogut acumular molts dies d’esquí.

L’snowpark d’Stubai aporta a l’equip andorrà unes característiques similars a la rampa de ciutat que es trobaran a Milà, la qual cosa l’ha de servir a Carles Aguareles per preparar aquesta Copa del Món.

Josep Gil, entrenador de freestyle: “La pretemporada està sent molt bona, portem 35 dies d’esquí entre Saas Fee i Stubai. El nivell dels nois cada cop és més alt després d’un estiu i pretemporada amb molt bons entrenaments”.

“La primera part de la temporada la tenim centrada amb el city big air, disciplina nova a la FIS, ja que tenim dues dates molt importants, ara el dia 11 Milà, i el 2 de desembre Moenchengladbach”. 

Els espanyols Gerard García i Javi Lliso per part de la RFEDI, també es troben amb l’equip andorrà a l’estació austríaca.