Alpí: Mireia Gutiérrez disputa dissabte la Copa del Món de Levi

Després del debut de la temporada amb la passada Copa del Món de Soelden amb la presència de l’andorrà Joan Verdú, el cap de setmana que és a tocar arriba amb el torn de Mireia Gutiérrez, que s’estrena en el circuit mundial d’aquesta campanya amb la cita de l’eslàlom de Levi, a Finlàndia.

Gutiérrez arriba a aquesta cita sense pressió i sense la intenció de buscar un resultat concret, sinó fer un primer test de temporada contra les millors del planeta esquí. L’andorrana, una vegada tancada la pretemporada, és a Levi des del dimarts a la nit. A partir d’aquí ha estat fent diferents sessions d’entrenaments per estar preparada per la cita del dissabte.

La competició començarà dissabte dia 12 amb la primera mànega a les 10.00h, hora andorrana, mentre que la segona mànega està prevista per a les 13.00h, hora al Principat.

Simon Bastelica, entrenador: “Estem a Levi per avaluar el nivell actual de Mireia, i a partir d’aquí augmentar el ritme. Però estem en preparació i continuarem així. Ella ja té un nivell de l’any passat i se sent bé”

 

“La idea és donar el millor que té i fer una carrera plena pel que fa a actitud i la forma del dia”.