Campionats del món esquí alpí a Garmisch

Roger Vidosa assoleix la 29ª posició en el SG dels Campionats del món de Garmisch en una cursa molt difícil que ha comptat amb un total de 30 abandons, entre els quals hem de comptar el de l’andorrà Kevin Esteve.

Image

Foto: Roger Vidosa en el SG 

Segons el director tècnic de la FAE:” Unes condicions de pista realmente difícils en la que la més mínima errada es paga molt car degut sobretot a que la pista està força sacsada i extremadament dura..! un punt de més de l'habitual del que generalment ens solem trobar en WC i que gairebé mai disposem per entrenar. En qualsevol cas estem fent un bon rodatge en aquestes condicions.

Bona actitud del Kevin Esteve que ha sortit a per totes, en cap moment s'ha deixat influenciar pel nivell de la cursa i ha anat a prendre riscos, però quan ha arribat a la part del mur ha començat a perdre la línia fins que finalmente no ha pogut agafar una de les portes, que com a conseqüència l'hi ha provocat l'abandó. El Kevin estava un pel decebut pel resultat d'avui doncs tenia ganes de fer-ho be, tot i així es mostra motivat de cara als entrenaments oficials de descens de demà.

Bona actitud també del Roger Vidosa que acaba en la 29na posició final, un resultat que l'hi serveix per complir amb l'objectiu. Tot i així crec que el Roger ho podia haver fet millor doncs ha esquiat força be tècnicament però faltat de fluïdesa alhora de sortir de les corbes i que l'hi hauria permès guanyar una mica de temps. En qualsevol cas és un resultat correcte pel

Roger que al igual que el Kevin es mostra molt motivat de cara al descens de demà. “