Extraordinària 6ª posició de Kevin Esteve al DH de la SC a Garmisch

L’andorrà Kevin Esteve marca un resultat històric.

El jove esquiador es planta en la 9ª posició en la baixada de descens, davant de corredors com Bode Miller o Benjamin Raich. Espectacular baixada, sense errades, atacant i sense complexes, senzillament increïble. En el resultat final del descens de la súper combinada és 6è, ja que en la mànega d'eslàlom hi han corredors desqualificats.

Image 

El Kevin Esteve que sortia amb el dorsal 5 va protagonitzar la sorpresa de la jornada de super combinada el passat 14 de febrer als mundials de Garmisch;sense cometre errors, molt be de línea, i amb la confiança necessària per prendre els riscos que l'hi han fet assolir aquest excel·lent resultat.

En acabar la mànega és 9è a 2’ 32  del noruec Svindal,vigent campió del món en la modalitat,  i a 1’14 de l’italià Innerhofer, guanyador del SG i 3er al descens. Una baixada perfecta per Kevin Esteve. Finalment en la classificació del descens serà 6è i aconsegueix el seu millor resultat amb 25,82 punts FIS.

En la mànega d'eslàlom s'ha limitat ha arribar per no perdre els 25 punts FIS aconseguits en la mànega del Descens; per aquest motiu  perd posicions a la general i acaba en 21ª posició de la súper combinada; la seva mànega d’eslàlom en cap cas reflecteix el nivell d'eslàlom que te, però avui calia assegurar per conservar el resultat del descens.  La 21na posició final no deixa de ser un magnífic resultat pel nostre jove esquiador.

 

El Roger Vidosa que sortia amb el dorsal 23 ha realitzat una bona baixada que l'ha col·locat en la 25ª posició del descens a 5’40 del guanyador. Ha esquiat tècnicament be però faltat d'intensitat. En la mànega d'eslàlom, especialitat del Roger, no ha tingut gens de sort ja que s'ha enforquillat al final del primer mur. Tot i remunta la porta, el Roger ha pogut finalitzar la cursa en la 28na posició final, per conservar el resultat obtingut en descens, un bon resultat amb la 20ª posició  i amb el que obté 60,11 punts FIS.

Segons el director tècnic:” Que gran ha estat el Kevin i que gran s'ha de fer encara....!!!! Els seus entrenadors sempre hem diuen del seu potencial però no hem pensava el d'avui. Es probablement el millor resultat de descens aconseguit mai per cap Andorrà..! Està clar que si volem estar davant no n'hi ha prou amb esquiar be, cal ser ossat, valent i prendre riscos. Ens han arribat felicitacions de tot arreu i de tots el equips, els mitjans Francesos han estat parlant una bona estona del resultat del Kevin, tothom s'ha queda't bocabadat...! En la mànega d'eslàlom som conscients que no hem fet el nostre millor esquí, son situacions difícils i que les han d'anar aprenent. Això tot just és l'inici d'una llarga carrera cap a l’elit de l'esquí mundial.”