La FAE farà ús del centre de tecnificació de Naturlandia

Avui s’ha presentat al Comú de Sant Julià de Lòria la signatura del conveni que ha fet possible que finalment la FAE pugui tirar endavant un vell projecte. Finalment el centre de tecnificació de Naturlandia veurà la llum i això ha estat possible gràcies a la col·laboració del comú lauredià, que és qui posa l’espai, del Comitè Olímpic Andorrà, que col·labora en el finançament, de la mateixa manera que ho fa Andbank. 

Amb la creació d’aquest centre, la FAE cobreix les necessitats espotives dels fondistes Carola Vila i Ireneu Esteve, al mateix temps que els equips que hi ha al darrera també se’n podran beneficiar. La idea, a més, és que quan els fondistes no estiguin utilitzant el centre també se’n puguin beneficiar la resta de federacions i clubs del país.

El centre disposarà d’un espai per dormir, un altre per cuinar i un espai per menjar i per estar, a més de lavabo i un petit gimnàs, amb tota l’oferta natural que ofereix un espai com Naturlandia. En ell es podrà entrenar amb esquís de rodes i bicicleta muntanya, tot envoltats d’un entorn privilegiat.

Pepi Pintat, president de la FAE: “Esperem que amb la construcció d’aquest centre puguem realitzar el pas que pretenem dur a terme amb els nostres esportistes, de manera que puguin preparar-se de la millor forma possible, al mateix temps que pensem que així estalviarem amb despeses, doncs això ens permetrà realitzar menys desplaçaments. És una aposta també pensant en la construcció de nou talent, de joves promeses no solament en la disciplina de l’esquí de fons, sinó pensant en els esportistes del nostre país, i que això ens permeti fer un pas més en l’esport andorrà”.