El treball de pretemporada de Maeva Estévez

Fa uns dies explicàvem com està sent la pretemporada dels esquiadors d’alpí, i aquesta setmana ho fem de la secció de boardercross, en la persona de Maeva Estévez.

Estévez ha estat realitzant jornades de gimnàs amb exercicis específics simulant en moltes ocasions els moviments que es generen en una cursa de boardercross. Al mateix temps, ha combinat aquestes sessions amb ciclisme o treball de moviments amb skate. En els últims tres mesos va estar recuperant-se dels marejos que patia, i fa tres setmanes que va tornar poc a poc a fer físic. Ara el que es treballa són exercicis de cardio amb ciclisme, i el gimnàs, on la setmana passada ja va augmentar la intensitat. Aquests últims dies, del 26 al 30 de juny, ha estat d’estada a Les Deux Alpes, estació a la que tornarà a fer altres quatre jornades de sessions de neu del 4 al 8 de juliol. Després hi haurà sessions de físic fins a finals d’agost, quan tornarà a fer neu.

Maeva Estévez explicava les seves sensacions després d’aquest primer contacte amb la neu a Les Deux Alpes: “Ha sigut un estatge per reprendre sensacions, per tornar a la neu. Hem fet bastant progressiu, perquè els companys havien fet un de previ que jo no vaig poder fer en estar d’exàmens, i ha anat bé. Hem provat el material de cara a l’any que ve. He tingut bones sensacions. Li hem tornat a treure la pols a les botes i hem acabat molt contents. Al pròxim estatge ja farem més parc i cronos de traçats”.