Verdú, out en la segona Copa d’Europa de Kirchberg

 

Avui Joan Verdú ha disputat la segona de les dues cites de Kirchberg (Àustria) de la Copa d’Europa de gegant. L’andorrà no ha pogut finalitzar la primera mànega.

Verdú no ha completat la primera mànega del gegant d’avui. A més, l’andorrà ha notat alguna molèstia al seu genoll i per precaució ara descansarà uns dies abans de tornar a la competició.

La victòria d'aquest gegant de Kirchberg d’avui ha estat compartida per l’italià Giovanni Bosotti i l’austríac Stefan Brennsteiner, tots dos amb idèntic crono: 1.37.63.

Per altra part, avui l’equip de joves femení ha disputat l’eslàlom FIS de Gressoney, però no han pogut finalitzar la primera mànega Jessica Núñez, Xènia Rodriguez i Iria Medina. La prova ha estat guanyada per la italiana Michela Azzola amb 1.18.84.

Així mateix, part de l’equip masculí de joves ha estat aquest cap de setmana a Les 7 Laux, a França, amb dos eslàloms. En la cursa d’avui diumenge, Joel Fonseca ha estat 13è a 5.40, Lluís Torres 17è a 7.19 i Aritz Alvarez 22è a 7.80, mentre que Albert Torres no ha acabat la primera mànega. Pel que fa a la cursa del dissabte, Fonseca va ser 27è a 6.81, Alvarez 31è a 7.95 i Albert Torres 39è a 11.27. No va finalitzar la cursa Lluís Torres.

Igualment, Cande Moreno és a St. Anton (Àustria) on els dies 21 i 22 disputa els descensos de la Copa d’Europa. Avui i demà són jornades d’entrenaments.