Vila es consolida amb la 16ª posició als 5km de la Copa d’Europa

 

 

Després de ser 14ª ahir als 15km clàssic amb sortida mass start de la Copa d’Europa de Pragelato (Itàlia), avui Carola Vila ha demostrat que està en condicions d’estar en aquest bloc de corredores que lluiten per les primeres posicions de la competició europea. Avui ha estat 16ª en la cursa de 5km patinadors.

Vila ha competit de tu a tu davant de les millors corredores del continent europeu, i ha completat el recorregut amb un temps de 14.53,1, a 50,1 de la guanyadora, la canadenca Katherine Stewart-Jones, que s’ha imposat amb 14.03,0.

Carola Vila ocupa ara mateix la 31ª posició de la general de la Copa d’Europa, amb 85 punts, només un punt menys que la italià Alice Canclini, que és la 30ª amb 86.

Carola Vila, fondista: “Ahir era una cursa que ja sabíem que podia anar bé perquè era una 15 en clàssic en una pista dura i estem contents. Llàstima que al final anava en un grup de l’11ª a la 14ª i al final no vaig poder ‘apretar’ el suficient i vaig arribar la 14. Però estem contents”

“Avui era una cursa que ens esperàvem una mica menys perquè era una 5 i de 5 sempre sabem que ens costa una mica arrencar i això ens penalitza, però he pogut marcar bons parcials des del principi i ha sigut una bona cursa. Era un circuit dur, he tingut bons esquís els dos dies i estem contents del cap de setmana”.