Els corredors professionals de la FAE podran viatjar gratis a Barcelona gràcies a un conveni amb Autocars Nadal

 

Aquest dimarts s'ha celebrat la signatura del conveni pel qual Autocars Nadal - Grup Julià oferirà bitllet gratuït de Direct Bus als corredors de la Federació Andorrana d'Esquí que compten amb una beca Elit. A més, l'acord preveu també una tarifa especial del 50% de descompte per a membres de la junta, treballadors i corredors de la Federació Andorrana d'Esquí i per als corredors de l'Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE).

Aquest conveni, signat per un any i tàcitament prorrogable si cap de les parts s'hi oposa, permetrà que els esquiadors i cos tècnic gaudeixin de condicions molt avantatjoses quan hagin de viatjar a l'estranger per participar en competicions.

Direct Bus és la línia d'Autocars Nadal que fa el servei entre Andorra i Barcelona, amb fins a 20 trajectes diaris (10 per sentit) i parades a Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria, Barcelona Sants i les dues terminals de l'Aeroport de Barcelona.

El programa Elit, que s'inscriu en el programa Alt Rendiment d'Andorra (ARA) del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, està destinat als esportistes amb dedicació exclusiva o que compaginen l'esport amb la vida laboral.

La signatura del conveni ha comptat amb Bartumeu Gabriel, en representació d'Autocars Nadal - Grup Julià, i Josep Pintat, president de la Federació Andorrana d'Esquí. Gabriel ha mostrat el seu convenciment que "estem molt satisfets amb aquest acord que segueix en la línia que des d'Autocars Nadal i Grup Julià venim promovent des de fa ja un temps, donant suport al món de l'esport i en concret avui, als esportistes de la FAE, una Federació que reuneix els màxims representants de l'esquí nacional".

Per la seva part Pintat ha assegurat que: "Agraïm la col·laboració que té Autocars Nadal i Direct bus amb els nostres esportistes. És un acord molt bo, que ens permet que els esportistes estiguin més descansats i ens estalviem despeses importants en el que pot ser un desplaçament que inclou pàrquings, avions, etc.".