Oliveras segueix sumant punts a la Copa d’Europa d’skicross

Avui s’ha disputat la segona jornada de la Copa d’Europa d’skicross de Reiteralm (Àustria), amb Marc Oliveras en la batalla. L’andorrà ha sumat avui altres 2 punts de la competició europea. Ahir, dijous, en va sumar també 2 punts.

Oliveras ha estat avui 29è a una cursa en què ha arribat a vuitens de final. En la carrera, l’andorrà ha finalitzat quart i no ha pogut accedir als quarts de final. Amb tot, la 29ª plaça el deixa dins dels punts i en suma 2.

El mateix va ocórrer el dia anterior, ahir dijous, quan en setzens de final va superar la ronda en segona posició. En vuitens de final, però, va acabat quart i no va accedir als quarts de final. Finalment, la seva posició va ser la 29ª i també en va sumar dos punts. En la general de la Copa d’Europa, Oliveras en té 29 punts i ocupa la 59ª posició.

Marc Oliveras, esquiador: “Esperava una mica millor, però és cert que vinc d’una forta caiguda a Alemanya i que encara tinc adolorit el turmell. Aquestes Copes d’Europa estan tenint molt de nivell. Avui en vuitens de final estava lluitant pel segon lloc, i en l’últim gir ens hem tocat i me n’he anat a terra.