Esteve acaba 50è a l’sprint de Trondheim del Tour d’Ski

 

 

Irineu Esteve ha disputat avui la prova sprint de Trondheim (Noruega), prèvia als 30km clàssics en persecució de demà diumenge. L’andorrà, en una distància on no és un especialista, s’ha defès molt bé i ha acabat 50è.

Amb un temps de 3.10.29, Esteve ha finalitzat a 17.49 del millor registre, el noruec i guanyador Johannes Hoesflot Klaebo, que s’ha imposat amb 2.52.80. El fondista andorrà, a més, ha estat molt a prop d’aconseguir la classificació per a les bateries de les finals. De fet, el seu crono s’ha quedat a només quatre segons de la 30ª plaça del suec Filip Danielsson, que ha marcat 3.06.28.

Joan Erola, entrenador: “Avui acaba 50è i potser el seu millor sprint de la temporada a 17 segons del primer. Crec que hem d’estar contents perquè ha fet un sprint molt bo per les condicions que té ell a nivell tècnic i físic. Està a quatre segons de la qualificació, així que contents perquè poques vegades hem estat tan a prop. Ara toca preparar la 30 de demà, última etapa d’aquest Tour de Ski”.