Vall Banc, nou patrocinador de la FAE en les seccions d’SBX i freestyle

Avui la seu de Vall Banc ha acollit l’acte de presentació del nou patrocini de l’entitat amb la Federació Andorrana d’Esquí, i en concret amb les seccions d’snowboardercross i freestyle. A l’acte han assistit, per part de la FAE, el seu president, Pepi Pintat, el gerent Carles Visa i els esportistes Lluís Marín i Maeva Estévez, mentre que per part de Vall Banc, ha estat Gerard Albà, Director General de Negoci de Vall Banc. L’acord entre les dues entitats és per a aquesta temporada i la vinent.

Snowboard: Compren als corredors Lluís Marin i Maeva Estévez amb la modalitat d’SBX, i de la mateixa manera que amb freestyle també hi ha  intencions de potenciar aquesta disciplina entre els joves, “sobretot aquests que estan obtenint bons resultats als circuits veïns, com ara la Copa Movistar d’Espanya, i poder oferir-los programes d’entrenament gràcies l’estructura que te la RFEDI amb els grups de seguiment dels joves”, segons Carles Visa, gerent de la FAE. “L’any passat ja vam col·laborar amb la incorporació d’un corredor (Mario da Cruz) i la intenció, si tot va bé és continuar treballant en aquesta línia, i si podem, augmentar-ne el nombre de corredors”, hi ha afegit.

Freestyle: En freestyle, l’aposta és amb Carlitos Aguareles amb les modalitats de big air i slopestyle, tot i que la FAE, segons ha afirmat el seu gerent, Carles Visa, no es decarta que l’any que ve es pugui “incorporar algun nou jove corredor (si més no oferir un programa)”, donat que l’equip de freestyle és compartit amb la RFEDI. L’any passat, com a novetat, es va obrir un grup per a joves “amb el qual de la banda d’Andorra no hi vam incorporar cap corredor però esperem que de cara l’any que ve sí que en podrem incloure algun”, en paraules de Visa.  

Carles Visa, director gerent de la FAE: “El patrocini amb Vall Banc compren tant la secció d’snowboard com freestyle, pensem que el fet d’ajuntar les dues seccions, a dia d’avui, es la millor opció o és la que ha fet que finalment puguem tancar aquest acord amb Vall Banc”.

Gerard Albà, Director General de Negoci de Vall Banc: “Aquest patrocini és un altre gest que ens fa créixer en la nostra responsabilitat social de donar suport a les entitats del país tant de caire social, formatiu com, en aquest cas, esportiu. Volem que aquest conveni ajudi els corredors dels equips nacionals de la FAE d’snowboard i de freestyle a continuar triomfant en les seves modalitats, portant ben alt el nom d’Andorra en competicions d’àmbit internacional. Estem orgullosos de seguir promocionant l’esport andorrà com a via de foment de valors positius”.

 

Marín, Estévez, Aguareles Loan i la Copa del Món 

Durant l’acte, s’ha aprofitat per actualitzar la situació de Lluís Marín, encara de baixa pel cop que va rebre durant l’última Copa del Món. En aquest sentit, Carles Visa ha anunciat que la participació de l’andorrà a la Copa del Món de Sierra Nevada està descartada, i que en tot cas es mirarà per poder estar a Veysonnaz.

Pel que fa a Maeva Estévez, s’ha decidit conjuntament amb els seus tècnics que participi a la Copa del Món de Sierra Nevada. “Pensem que ha fet una millora tècnica important, que li ha permès guanyar en confiança i que en conseqüència li ha permès encadenar tota una sèrie de resultats, surfejant a un molt bon nivell”, ha assegurat Visa.  

Per últim, Carlitos Aguareles Loan competirà també a la Copa del Món, en aquest cas a la cita de Big Air de Destne (CZE).

 

Resultats Maeva Estévez: 4ª i 10ª EC Isola, 5ª i 14ª EC Puy ST Vincent, 2ª FIS Colere, 9ª x 2 FIS Flumserberg i 19ª EC Gransgehren. 11ª general punts 755p. Molt a prop de la 10ª (785). 

 

Results Lluis Marín: 33è WC Montafon i 40è WC Cervinia: 48è General punts. 

 

Results Carlitos Aguareles Loan: 5è EC BA Davos, 10è EC SS la Clusaz, 19è EC SS Tignes. 44è general WC BA i 15è general EC BA.