Moreno, 9ª al descens dels Mundials

Els Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) han tingut avui de protagonista Cande Moreno. Després de dues jornades d’entrenaments molt positius, avui ha confirmat el seu bon estat de forma i ha estat 9ª, dins del top10 de la cita mundialista.

Moreno ha marcat un crono de 1.05.08, a 1.21 de la millor corredora, l’austríaca Magdalena Egger (1.03.87), i a només 0.55 de la tercera posició del podi, que ha estat per a la italiana Monica Zanoner (1.04.53). Segona classificada ha estat l’austríaca Lisa Grill (1.03.96).

Demà es disputa la cursa de supergegant femení d’aquests Mundials júniors.

Cande Moreno, esquiadora: “Esperava un millor resultat després dels entrenaments que vaig fer. He tingut alguna errada que m’ha fet perdre molta velocitat, però en general estic dins de l’objectiu, que era el top10, així que estic satisfeta amb la cursa que he fet”.

Max Tissot, director d’alpí: “És un balanç positiu. Estem a dins de l’objectiu que ens havíem proposat a principis de temporada, que era un top10. És veritat que després dels entrenaments d’ahir i d’abans d’ahir hauríem esperat quelcom millor, però en tot cas ha sigut una bona cursa. Malauradament ha comés una errada important a l’inici, a la part més tècnica. La pista s’havia mogut una mica i ha perdut una mica els equilibris, però ha lluitat bé i estem en un ritme que és prou correcte. Novena, que està bé, i ara mirarem de fer-ho encara millor al supergegant, que segons la temporada que ha fet la Cande, potser ens aniria un pèl millor. Balanç positiu, un bon inici de Campionats, i seguim treballant”.

 

El que queda dels Mundials:

8 de març: Supergegant femení.

9 de març: Combinada femenina.

12 de març: Gegant masculí.

13 de març: Eslàlom masculí.