Maeva Estévez, 25ª a la Copa del Món de Sierra Nevada

 

Maeva Estévez ha finalitzat 25ª a la Copa del Món de Sierra Nevada, que avui ha acollit una nova jornada de qualificacions, i les finals.

Finalment, i després de la cancel·lació d’ahir de les segones rondes de qualificació, avui l’organització d’aquesta Copa del Món ha programat una jornada prèvia de qualis per determinar els quarts de final de les Finals posteriors. 

En les qualificacions del dia, Estévez ha començat amb força i, de fet, estava fent la seva millor baixada dels últims dies. Ha anat superant fases del circuit i fins i tot ha superat la part on ahir va caure, i ho ha fet amb solvència. En la part final ha tornat a aixecar-se el vent i en l’últim salt l’andorrana ha quedat curta en el salt i ha caigut, perdent aquí tot el temps.

Finalment, l’andorrana ha estat 25ª en una cursa en què s’ha imposat la francesa Chloe Trespeuch.

Maeva Estévez, surfista de neu: “M’ha costat adaptar-me a aquest circuit, però al final la baixada estava sortint, estava anant tot bé, i una errada em porta a terra. Les sensacions han sigut bones aquests dies i tot i les molèsties he pogut surfejar al màxim”.