Jornada amb el grup d’Special Olympics

El passat cap de setmana, una representació de la FAE, amb els esquiadors Àxel Esteve i Kevin Courrieu, va assistir a una trobada amb els membres de l’Special Olympics d’Andorra.

La jornada, celebrada al Tarter, va servir per acostar el món de l’esquí i l’estima per l’esport a un col·lectiu que ho va rebre amb els braços oberts. Així mateix, Esteve i Courrieu van respondre a totes les preguntes que els van fer, a més que es van posar els esquís –en el cas de Courrieu, perquè Esteve no ho va poder fer per la seva lesió- per compartir una estona d’aquest esport amb els esportistes de l’Special Olympics.

Kevin Courrieu, esquiador: “Un dia amb els nois i noies de la Fundació Crèdit Andorrà. Sincerament va ser una jornada molt divertida, poder esquiar amb ells. Una discapacitat ens fa veure en tot cas que tothom pot esquiar, que s’ho passen igualment bé tenint els problemes que tenen, i que es diverteixen més que nosaltres en realitat, perquè en cap moment els he vist tristos o paregut. Gaudeixen moltíssim i, personalment, m’ho vaig passar molt bé amb ells, i repetiria l’experiència”.

Àxel Esteve, esquiador: “Vam viure un dia en què ens van explicar com veuen ells l’esquí, i la veritat és que em va sorprendre. Són un grup molt simpàtic, amb molta motivació per l’esquí, cadascú d’ells. Vam poder parlar i ens vam poder conèixer i penso que això també els va motivar d’alguna manera. També als monitors, que ens van explicar que han vist que aquest grup que esquia, va a millor. Esperem fer més trobades com aquestes de cara al futur, perquè els anima molt a ells i a nosaltres també ens agrada”.