Imminent inici de temporada en esquí alpí: primeres curses

 

Davant de l’imminent inici de la temporada en esquí alpí, a continuació informem de les dates definitives(*) del calendari més pròxim de competició. 

Mireia Gutiérrez arriba demà 18 de novembre a Levi (Finlàndia), on disputarà la Copa del Món d’eslàlom el dissabte 21 i diumenge 22. L’esquiadora andorrana entrenarà dijous i tindrà descans divendres, abans de les curses.

Per altra part, Joan Verdú i Àxel Esteve havien de competir a Zinal demà i demà passat en dos gegants FIS, però van ser anul·lats. Davant d’aquesta situació, els dos esquiadors competiran divendres 20 de novembre a Arosa (Suïssa) a un gegant FIS. Després, correran a Reiteralm (Àustria) els dies 25 i 26 en dos gegants FIS. Més tard estaven previstes per al 29 i 30 de novembre dues cites de la Copa d’Europa de gegant, també a Reiteralm, però la FIS ha informat que la Federació austríaca ha decidit postposar-les i buscar noves dates i ubicació, en principi per als dies 2 i 3 de desembre, en lloc encara per determinar.

(*) Les dates i curses sempre estan supeditades a qualsevol canvi d’última hora donada la situació internacional de pandèmia.