Mimi, davant de la doble cita de la Copa del Món: “M’agradaria marcar punts d’entrada”

Mireia Gutiérrez torna demà a la competició i ho farà a la Copa del Món d’eslàlom de Levi (Finlàndia). Serà en una doble cita, dissabte i diumenge. “M’agradaria marcar punts”, ha manifestat l’esquiadora el dia previ a la competició.

“Com a objectiu m’agradaria marcar punts d’entrada i fer dos bons resultats per afrontar la temporada diferent i mirar cap a les pròximes d’una bona manera”, ha explicat l’esquiadora andorrana, que és a Levi des de dimecres i que avui ha tingut una sessió suau d’esquí lliure.

Després d’un any complicat amb la lesió, la recuperació i la pandèmia amb les constants dificultats d’entrenaments en pretemporada, Mimi treu tota la motivació possible abans de la primera cursa: “Ho afronto bastant be perquè som afortunats d’estar fent el que estem preparant tot l’any. L’afronto mot contenta, molt positiva, tot i que ha sigut una any bastant difícil. Ha sigut una pretemporada difícil, em van operar al gener i després va ser tot molt estrany. Hem fet el que hem pogut, hem entrenat el que hem pogut. Les condicions no han sigut molt bones, no les que esperàvem durant la pretemporada, però demà es dia de carrera, els comptadors es fiquen a zero, i ho haurem de donar tot”.

Donades les circumstàncies, Gutiérrez és conscient que, tot i els problemes, és el moment de fer un pas endavant: “Potser no arribo amb l’estat de forma que voldria. Penso que em falten molts dies d’esquí, per al meu gust, però tot i així és el que hi ha i anirem a per totes amb el que hem entrenat.

Cancel·lació a Arosa

Per altra part, avui havien de competir al gegant FIS d’Arosa (Suïssa) Joan Verdú i Àxel Esteve, però una forta nevada ho ha impedit. L’equip torna ara a casa.