Els equips de la FAE completen el volum de treball a Suècia

L’equip de tècnica masculí de la FAE ja és a casa des d’ahir a la nit, quan van arribar de la doble estada a Suècia, primer a Kabdalis i després a Gallivare. Han estat setmanes d’entrenaments amb neu, amb condicions primer més complicades per les altes temperatures, però que han anat millorant per completar un volum de treball adequat.

Llegir més

La FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor 2020-21

Com cada tardor, la Comissió Tècnica de la FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor, en aquesta edició en format telemàtic degut a la pandèmia del COVID19. Les jornades van començar ahir dimecres i s’allargaran fins el dissabte 19 de desembre, amb una sèrie de conferències, sessions de reglamentació i precisions per poder desenvolupar una temporada de competicions a Andorra de la millor manera possible en totes les modalitats.

Llegir més

Verdú i Esteve tornen a la competició demà a Arosa amb un gegant FIS

Joan Verdú i Àxel Esteve han hagut d’esperar uns dies més per competir, després de l’anul·lació de la cita de Zinal, però demà tornen a un portilló de sortida. Serà a Arosa, amb un gegant FIS. Els dos ho faran després de superar les seves respectives lesions, en un procés de recuperació llarg però ben treballat en què s’ha apostat per una tornada progressiva en ambdós casos. 

Llegir més