Esteve i Vila milloren al Blink Festival 2019

Irineu Esteve i Carola Vila han tancat la competició del Blink Festival de rollerski de Noruega amb millors resultats que l'any passat. Els dos andorrans han assolit millors temps que els de l'edició de 2018, tant en la prova de 60km i 20km, com en la cronoescalada de 7,5km.

Llegir més

L’equip de fons, d’estada a Castellar de n’Hug abans de viatjar al Blink Festival de Noruega

Irineu Esteve, Carola Vila, i els joves Quim Grioche i Ona Ferrando van realitzar la setmana passada una estada de concentració a Castellar de n’Hug, al Berguedà (Catalunya). L’equip andorrà d’esquí de fons va realitzar una concentració en la qual es van treballar els aspectes físics de la pretemporada. L’entrenament va consistir en sessions de roller-ski, ciclisme, físic i força, seguint les dinàmiques de les concentracions en sec. 

Llegir més

El treball específic dels equips d’alpí de la FAE

 

Els esportistes de la FAE estan en aquestes dates posant les bases del que serà la pròxima temporada. De moment, són setmanes de càrrega d’exercicis de força i de suma d’activitats de resistència, tant per als esquiadores i esquiadores d’alpí com per a la resta de seccions. En el cas de l’alpí, ara mateix es realitzen jornades de treball de gimnàs i sortides de bicicleta. Una combinació per anar agafant la forma durant aquests mesos, abans de l’estada amb neu prevista per a finals d’agost o principis de setembre a Argentina.

Llegir més

La FAE farà ús del centre de tecnificació de Naturlandia

Avui s’ha presentat al Comú de Sant Julià de Lòria la signatura del conveni que ha fet possible que finalment la FAE pugui tirar endavant un vell projecte. Finalment el centre de tecnificació de Naturlandia veurà la llum i això ha estat possible gràcies a la col·laboració del comú lauredià, que és qui posa l’espai, del Comitè Olímpic Andorrà, que col·labora en el finançament, de la mateixa manera que ho fa Andbank. 

Llegir més

La FAE, guardonada en els Premis Let’s Speed 2019

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va ser premiada ahir dilluns amb el guardó dels Premis Let’s Speed 2019. A l’acte, celebrat a Madrid, hi van assistir el president de la FAE, Pepi Pintat, i el tresorer, Jordi Font, els quals van recollir el reconeixement.

Llegir més

Balanç de la temporada d’esquí alpí 2018-2019

Avui s’ha celebrat a la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, la roda de premsa de balanç de la temporada 2018-2019. En l’acte han participat, per part de la FAE, el seu president, Pepi Pintat, el director esportiu d’esquí alpí, Max Tissot, així com l’esquiador Joan Verdú. Per part de Crèdit Andorrà, l’acte ha estat conduit per Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà. 

Llegir més

Els premiats del 2019

Avui s'ha celebrat la Gala de lliurament de premis dels Campionats Nacionals d’Andorra 2019 de totes les disciplines. La cita ha estat al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

Llegir més