Primera setmana a l’Stelvio per a l’equip de fons

L’equip d’esquí de fons de la FAE es troba a l’Stelvio per continuar amb la preparació de la temporada. Després de tot l’estiu a Andorra amb la preparació física al Refugi d’Entrenament d’Alçada de Naturlandia, a partir d’ara anirà alternant estades a la neu amb el treball a casa. Aquesta setmana, Carola Vila i Irineu Esteve són a l’Stelvio en el que és el seu primer contacte amb la neu.

Llegir més

Presentació de les estructures d'SBX i freestyle

 

Avui s’ha presentat a la seu de Vall Banc, patrocinador principal de la secció d’snowboard i freestyle, l’estructura esportiva de cara a la temporada entrant. A l’acte han assistit tots els esportistes, així com dirigents de la FAE i Marc Cornella, cap del departament de Gestió de Persones de Vall Banc.

Llegir més

L’equip d’SBX, a l’indoor d’Amneville

L’equip de boardercross de la FAE, amb Lluís Marín i Maeva Estevez, ha continuat amb el seu treball individual al llarg de tot l’estiu. A més de les estades en neu que es van realitzar, tant Marín com Estevez han estat seguint la feina de preparació física a la qual se sumarà en els pròxims dies una nova estada amb neu, en aquest cas indoor.

Llegir més

Verdú: “Estic treballant encara a intensitats molt baixes”

Joan Verdú ha tornat a esquiar i ho ha fet a l’Stelvio, on és amb el grup de tècnica en una estada programada per l’equip nacional. L’esquiador andorrà, que és en ple procés de recuperació, va de mica en mica agafant la forma i mesurant els esforços per tal de “construir” una bona posada en forma que li permeti arribar en les millors condicions al mes de desembre.

Llegir més

Els equips nacionals tornen a la neu

Després de setmanes de treball físic a Andorra i també d’uns  dies de descans, els esquiadors dels equips nacionals han tornat a la neu. Ho ha fet en diferents llocs i en diferents dates, tots pensant en l’inici de la temporada que cada vegada és més a prop.

Llegir més

Lluís Marín, amb “sensacions molt bones”

Lluís Marín va tornar de l’estada a Les Deux Alpes (França) de fa unes setmanes amb molt bones sensacions. El surfista, que va tornar d’aquesta manera a trepitjar la neu, es va retrobar amb el seu estat natural després de set mesos. 

Llegir més