L’equip d’esquí alpí busca seguir millorant en la nova temporada

L’equip d’esquí alpí per a la temporada 2016-2017 s’ha presentat avui al migdia a la seu principal de Crèdit Andorrà, el principal patrocinador de la secció. Tant esquiadors, tècnics, així com els dirigents de la Federació han format part d’un acte que ha servit per donar el tret de sortida a una temporada que la FAE espera que continuï sumant en el seu bagatge.

Llegir més

Aguareles Loan acaba 32è a la Copa del Món de Big Air

Avui al matí el circuit urbà de Milà construït per a l’ocasió s’ha convertit en l’escenari de la Copa del Món de Big Air que obria el calendari de freestyle. En representació andorrana hi ha participat Carles Aguareles Loan, que ha finalitzat 16è del seu heat i 32è en la general.

Llegir més

Debut il·lusionant de Gutiérrez a la Copa del Món de Levi

Avui s’ha disputat la primera cita de la Copa del Món d’eslàlom femení amb Mireia Gutiérrez com a representant andorrana. La cita ha estat a Levi (Finlàndia). Gutiérrez no ha pogut finalitzar la primera mànega tot i que fins al moment de sortir-se de la pista estava fent uns bons temps.

Llegir més

Freestyle: L’objectiu és millorar el rànquing

L’equip de freestyle de la Federació Andorrana d’Esquí ha fet la seva presentació avui a la seu de’Andbank per explicar el calendari i els objectius de la secció en la nova temporada 2016-1017. El grup estarà format pels esquiadors Scotty Jordan i Carles Aguareles Loan, i l’entrenador Josep Gil.

Llegir més