Moreno, 33ª al descens de la Copa d’Europa de Pila

Després d’uns dies de mal temps que no han permès tenir una activitat normal de competició, avui per fi, tot i que amb condicions molt variables de vent, s’ha pogut disputar el descens de la Copa d’Europa de Pila (Itàlia). Cande Moreno ha estat 33ª, a molt poc de la zona de punts.

Llegir més

Verdú passarà per quiròfan el pròxim 14 de febrer

 

Després d'una temporada a un bon nivell i amb bons resultats en les curses en què ha competit, Joan Verdú ha decidit passar per quiròfan per operar els lligaments creuats després de viure alguns episodis de molèsties que l’han obligat a parar aquesta temporada en dues ocasions.

Llegir més

Set medalles per Andorra durant la tercera jornada del Borrufa

 

Gran jornada per als esquiadors i esquiadores andorrans a la tercera jornada del Borrufa 2020. Set medalles han caigut del costat d'Andorra. Salvador Cornella (U14) i Marc Fernández (U16) s’emporten l’or a l’Alpina Combinada. Clàudia Garcia guanya la plata i Aina Martí, el bronze en Alpina Combinada U16. Marc Fernandez fa doblet amb l’or al Super Gegant U16, i Salvador Cornella també guanya el Super Gegant U14. Garcia també s’enduu el bronze al Super Gegant U16.

Llegir més

L’equip andorrà guanya el National Team Event del Trofeu Borrufa 2020

Clàudia Garcia guanya el primer or individual per Andorra al Trofeu Borrufa 2020. L’equip Andorra 1, format per Fiona Pou, Arnau Gallardo, Clàudia Garcia i Pirmin Estruga guanya contra França el National Team Event. L’andorrana ha guanyat l’or a la cursa de Gegant U16 aquest dimarts després d’endur-se la de plata ahir a l’Eslàlom. Els andorrans Aina Martí i Pirmin Estruga han acabat quarts en les seves categories.

Llegir més