Ordino Arcalís acull la XXIX edició del Trofeu Borrufa per a joves esquiadors del 25 al 28 de gener

 

 

Ordino Arcalís manté el seu compromís amb les joves promeses de l’esquí i acollirà una temporada més el Trofeu Borrufa, que enguany arriba a la 29a edició. La cèlebre competició internacional tornarà a reunir, del 25 al 28 de gener, aprenentatge i diversió en una experiència esportiva i personal única per als joves de la parròquia i dels equips participants.

Llegir més

Gina del Río s’imposa en dues proves de la Copa d’Espanya

 

El passat 10 de gener es va disputar una jornada de la Copa d’Espanya d’esquí de fons a Linza (Osca, Espanya) amb la presència de l’equip EEBE de la FAE i els Tecnificats del Nòrdic Esquí Club (NEC) de Naturlandia-la Rabassa. Va ser la primera prova per als joves de la FAE després que aquest hivern moltes carreres s’hagin suspès a diferents llocs. Gina del Río ha aconseguit dues victòries.

Llegir més

Esteve torna a competir sent a la FIS de Crans Montana

 

Avui s’ha disputat una de les dues curses FIS programades per al cap de setmana a Crans Montana (Suïssa), amb Maeva Estevez en el seu retorn a la competició. L’andorrana ha estat 6ª en la seva primera cursa d’aquesta temporada en la qual el calendari de boardercross està veient-se tan afectat.

Llegir més