L’equip de fons treballa per adaptar-se a un calendari condicionat per la pandèmia

 

L’equip d’esquí de fons de la FAE s’ha presentat avui per explicar com quedaran configurats els blocs, així com per fer unes primeres pinzellades del que serà la temporada de competició, la qual estarà sempre condicionada a l’evolució de la pandèmia pel COVID-19. En tot cas, hi haurà el bloc format per Irineu Esteve i Carola Vila, que competiran en Copa del Món ell i en Copa d’Europa ella, i el bloc de joves (EEBE), amb Ona Ferrando, Quim Grioche i la incorporació d’enguany de Gina del Rio.

Llegir més

L’equip nacional per a la pròxima temporada

Avui s’han presentat els equips de la FAE per a la pròxima temporada en esquí alpí. Són 12 esquiadors (8 homes i 4 dones), que conformen l’equip nacional. L’acte ha tingut lloc al simulador situat al Centre de Tecnificació d’Ordino, amb la presència del director d’alpí, Max Tissot, el representant de la Junta de la FAE, Lluís Ruiz, així com tècnics i esportistes. L’esdeveniment ha servit també per estrenar la nova roba d’estiu de la casa SISMIC.

Llegir més

Carlitos Aguareles Loan deixa la competició

Carlitos Aguareles Loan ha pres la decisió de deixar l’alta competició. El rider, que representava el freestyle andorrà en les competicions internacionals, ha decidit canviar el rumb impulsat per un desig d’obrir noves metes, però també obligat pel pes de les lesions que, en les últims anys, l’impedien una major projecció i evolució en la seva disciplina. Ara, la FAE treballa per acabar de tancar l’estructura de freestyle, patrocinada per Vall Banc, amb nous valors.

Llegir més

Cinc dies d’esquí a Les Deux Alpes per iniciar un segon bloc físic

Els equips nacionals d’esquí alpí han finalitzat aquesta setmana una concentració de neu a Les Deux Alpes (França), en la qual han pogut esquiar cinc dies. Aquesta estada entrava dins de la planificació, sent la continuació d’un primer bloc de preparació física, i que seguirà ara amb un segon bloc de físic a Andorra durant el mes d’agost.

Llegir més

La FAE i Agora International School Andorra s’uneixen per l’esquí

Avui ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la FAE i l’Agora International School Andorra. L’acte s’ha celebrat a l’Agora International School situat al Poliesportiu de l’Aldosa, amb la presència del president de la FAE, Pepi Pintat, la directora d’Agora, Clara Pintat, a més de Carlos Vela, cap del departament d’esport/estudi d’Agora, Carles Visa, gerent de la FAE, i Meritxell Santuré, en representació de tots els esquí clubs d’Andorra.

Llegir més

L’equip de fons entrena a casa amb rollerski

L’equip d’esquí de fons de la FAE, amb Irineu Esteve i Carola Vila, va iniciar la pretemporada fa setmanes amb treballs de força al Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) situat a la Rabassa. Ara el treball se centra fonamentalment en entrenaments purs de fons, amb rollerski tant a la Rabassa com a zones properes.

Llegir més