Reconeixement del COA a Carla Mijares

Avui Carla Mijares ha estat reconeguda per part del Comitè Olímpic Andorrà (COA) pels seus bons resultats als passats Jocs Olímpics de la Joventut, disputats a Lausana (Suïssa), on va assolir la 6ª posició a la prova d’eslàlom.

Llegir més

Àxel Esteve torna a esquiar

 

Àxel Esteve ha tornat a posar-se els esquís després de set mesos. La lesió al maluc que el va obligar a fer una aturada el passat hivern ha superat diferents fases: operació, recuperació i entrenament. Ara ja ha tornat a esquiar. Ho ha fet a l’estació de Les Deux Alpes (França), on es troba fent quatre dies d’esquí lliure.

Llegir més

El simulador, obert als equips FAE, EEBE, clubs i particulars

Donada la situació d’excepcionalitat  actual amb el COVID-19, la FAE ha decidit reprogramar la pretemporada dels seus equips fins al mes de setembre. És per això que es combinarà el treball físic amb el treball sobre un simulador d’esquí, presentat avui al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO). Aquesta nova eina, instal·lada gràcies a la col·laboració del Govern d’Andorra, permetrà posar en pràctica el que es faria en altres països, en condicions normals, on es podria esquiar si es pogués viatjar. 

Llegir més

Carla Mijares, una temporada en progressió

Carla Mijares (2002) és una de les esquiadores que millor rendiment ha tingut aquesta temporada entre l’equip de joves. L’andorrana es va estrenar en l’expedició a Ushuaia, va debutar en la Copa d’Europa i a més va tenir una destacada actuació als Jocs Olímpics de la Joventut disputats a Lausanne (Suïssa). 

Llegir més

L’equip de fons comença la pretemporada al REA

 

L’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí, amb Irineu Esteve i Carola Vila, ha començat la pretemporada després de rebre tots els permisos necessaris per tal de poder accedir al Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) situat a la Rabassa.

Llegir més

Balanç de la temporada d'esquí alpí 2019-2020

 

La Federació Andorrana d’Esquí juntament amb Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí, presenten aquest balanç de temporada en un format inusual lluny del protocol que habitualment la FAE disposa per aquest tipus d’informacions. Normalment la presentació i el balanç de temporada es fa a la seu del patrocinador principal, però aquesta temporada, donada la situació d’afectació del COVID-19, s’ha decidit canviar el format i enviar aquest comunicat per facilitar la tasca dels serveis d’informació i comunicació del nostre país.

Llegir més