Laura Soulié, a les portes dels Campionats del Món de Ruhpolding

Dijous, 1 de març de 2012

Ahir es va celebrar a Ruhpolding (Alemanya) la cerimònia d’inauguració dels Campionats del Món de biatló, que se celebren fins el pròxim 11 de març. Laura Soulié hi competirà en les proves del dia 3 (Sprint femení de 7,5km), el 4 (Pursuit femení de 10km), el 7 (Individual femení de 15km) i depenent del seu estat de forma i del cansament, el dia 11 (Cursa en grup de 12,5km). Soulié està concentrada amb l’equip francès de biatló des del passat 22 de febrer, i des del diumenge passat ja és a Ruhpolding per acabar l’aclimatació i preparar la competició.

Lluís Marín: “El primer objectiu és fer un podi en la Copa del Món”

Dimecres 29 de febrer de 2012

El surfista de neu, Lluís Marín, ha tornat a Andorra després de setmanes fora en competició, on ha assolit una 5ª plaça a la Copa del Món de Blue Mountain, i una 3ª a la Copa del Món de Sochi. Marín es troba en un moment dolç de la temporada, ara que només resten les finals de la Copa del Món a Valmalenco i la prova FIS d’Arcalís del mes de març. Fins el moment, ell pensa en positiu de cara a pròximes fites: “El primer objectiu és fer un podi en la Copa del Món”.

Marín, Goicoechea, Visa i Mireia Maestre, de MoraBanc, dimarts.

Llegir més

Puig és l’únic que acaba a l’últim gegant de les Menuires

Dilluns, 27 de febrer de 2012

Arnau Puig ha sigut l’únic esquiador de la FAE que ha pogut finalitzar el gegant FIS que tancava les curses a l’estació francesa de les Menuires. Puig ha finalitzat 46è amb 2.28,18 i a gairebé 10 segons del millor temps, de l’espanyol Ferran Terras (2.18,34). Puig ha sumat 78,72 punts FIS. “Encara li falta molt per recuperar, després de la lesió de genoll”, ha dit l’entrenador Xavi Bellsolà, que amb tot considera positiu l’esforç dels últims dies de Puig.

Llegir més

Marín finalitza en la segona cita de la Copa d’Europa a Sochi

Lluís Marín ha disputat avui la segona prova de la Copa d’Europa de boardercross a Sochi (Rússia), després de ser tercer dissabte. Avui, l’andorrà ha estat 9è, en una competició en què al final l’ha passat factura el cansament de massa dies de competició, però també d’una primera ronda en què ha anat fent la traçada i això l’ha exigit molt d’esforç. “Després crec que ho he pagat una mica”, ha dit el surfista de neu de la FAE.

Llegir més

Esteve, 27è al gegant FIS de les Menuires, amb Oliveras 43è i Alayrach 58è

Diumenge, 26 de febrer de 2012

Kevin Esteve ha estat el millor andorrà al gegant FIS que s’ha disputat aquest matí a les Menuires (França). L’andorrà ha estat 27è amb 49,07 punts FIS, mentre que el següent esquiador de la FAE ha sigut Marc Oliveras, 43è amb 72,59 punts. En la posició 58 ha acabat Josh Alayrach, després de superar una primera mànega amb moltes dificultats que l’ha fet perdre molt temps. Pel que fa a Arnau Puig i Roger Vidosa, tots dos no han aconseguit superar la segona mànega.

Marín puja al podi de la Copa d’Europa de boardercross a l’escenari dels Jocs

Dissabte, 25 de febrer de 2012

El surfista de neu Lluís Marín ha estat avui tercer a la Copa d’Europa de Sochi (Rússia) de boardercross. L’andorrà ha completat una competició magnífica, sobretot perquè tant les semifinals com les finals ha hagut de lluitar amb rivals habituals de la Copa del Món. “Les dues últimes rondes han estat només d’atletes que són habituals a la Copa del Món, i això li dóna molta importància al treball de Lluís”, ha manifestat el seu entrenador, Pere Goicoechea. Demà es disputa una altra Copa d’Europa a la mateixa estació, on ara hi neva amb força, amb qualificacions i finals en el mateix dia repetint el sistema d’avui.

Marín, al podi amb l'italià Visintin, primer, i el canadenc Hill, segon, avui a Sochi.

Llegir més

Esteve, 22è a l’eslàlom FIS de les Menuires

25 de febrer de 2012

Avui en esquí alpí s’ha disputat l’eslàlom FIS de les Menuires amb tres representants andorrans. Dels tres, Kevin Esteve ha aconseguit la 22ª posició amb 52,87 punts FIS, mentre que Arnau Puig i Josh Alayrach han quedat fora de competició en la primera mànega, on tampoc no han finalitzat altres 66 esquiadors.

Llegir més

Jordan, 23è a la sessió de classificació de la Copa del Món

24 de febrer de 2012

Scotty Jordan ha disputat avui les classificacions per a les finals de la Copa del Món de Jyvaskyla (Finlàndia), on ha acabat 23è i fora de la gran cita de demà, ja que només hi entraven els 12 millors riders. Amb tot, l’actuació de l’andorrà ha estat positiva, tret d’una errada en el segon salt de la primera ronda, que possiblement l’hagi deixat fora de les finals.

Scotty Jordan, avui a la sortida de la seva ronda, a la dreta de la imatge.

Llegir més

Vidosa, 38è l’eslàlom gegant de Copa d’Europa de Sella Nevea

24 de febrer de 2012

Roger Vidosa i Marc Oliveras han estat finalment els escollits per la FAE per disputar l’eslàlom gegant de Copa d’Europa a l’estació italiana de Sella Nevea. Vidosa ha finalitzat 38è amb una puntuació FIS de 31,74 i un temps total de 2.26,88, mentre que Oliveras ha quedat fora de competició en la primera mànega.

Llegir més

Vidosa disputa la supercombinada de Sella Nevea, on és 36è

Dijous, 23 de febrer de 2012

Roger Vidosa ha estat avui la sorpresa entre els participants andorrans a Sella Nevea, on es disputava la supercombinada de la Copa d'Europa. La FAE ha volgut aprofitar l'experiència de l'andorrà en aquesta especialitat, i Vidosa ha respost amb la 36a posició, amb un bon supergegant, i un eslàlom correcte que l'hagués pogut deixar, amb tot, entre els 30 primers si no hagués comés algunes errades mínimes. Kevin Esteve ha quedat fora en la mànega del supergegant, mentre que Marc Oliveras ha descansat. Avui es disputarà el supergegant, tot i que fins última hora la FAE no decidirà quins són els dos representants andorrans dels tres que hi són ara a l'estació italiana.

Llegir més