Podi FIS per Vidosa i Gutierrez

Mireia Gutierrez es classifica en 3ª posició en l'eslàlom FIS de Chatel i obté 19,67 punts FIS i Roger Vidosa marca el seu millor resultat aconseguint la 2ª posició en l'eslàlom gegant FIS a Bernex on marca 20,02 punts FIS.

Image 

Llegir més

Alayrach i Verdu en el top 15 mundial del seu any

 Els joves andorrans de 1er any en el circuit FIS (nascuts l’any 1995) es posicionen entre els millors del món.

Image 

Josh Alayrach es situa en el 8è lloc del món amb 65,93 punts FIS, i Joan Verdu en el lloc 12è amb 68,56 punts FIS en la disciplina de GS.

Llegir més

La FAE recomana ESPAI NEU, el nou programa de RTVA

RTVA estrena nou programa pels amants de l’esquí.
El dimecres 8 de desembre, Andorra Televisió estrena ESPAI NEU, un nou programa dedicat al món de la neu i de l’esquí a Andorra, que tindrà tres edicions setmanals, de dimecres a divendres, desprès de l’Informatiu Vespre.

Image 

 

Llegir més

Millors esportistes 2009-10

Laura Soulié i Lluís Marín han rebut el premi a millors esportistes 2009-10, atorgats pel M.I Govern d’Andorra.

Image   Image

Fotos: ORIOL LLAURADÓ / EL PERIÒDIC D’ANDORRA

Llegir més

Mireia Gutierrez en eslàlom FIS a Val Thorens

Mireia Gutierrez marca 22,14 punts FIS en la primera cursa FIS, després del seu debut en la copa del món de levi. L'esquiadora fa una gran segona mànega en la que obté el millor temps.

Image 

                   
                   
                   
Llegir més

Balanç satisfactori a Levi

 L’esquiadora Mireia Gutierrez ha disputat a Levi la segona copa del món d’eslàlom de la seva trajectòria esportiva. El balanç és satisfactori tenint en compte el seu esquí i la seva actitud en cursa.Malauradament no va poder creuar l'arribada, però el temps intermig era correcte ja que era de +1'33 de la primera classificada Maria Riesch.

Image 

 


Llegir més

Lluís Marín es lesiona

El passat dijous 14 d'octubre l'esquiador del BIBM  snowboard team FAE Lluís Marín va caure durant un entrenament a l'estació Suïssa de Saas-Fee. Un cop a Andorra ha estat visitat pel metge de la FAE, el Dr.Lopez, i després d'haver efectuat un IRM i consultat un especialista, se li dona un període de 8 setmanes de baixa.

Image 

Llegir més