Victòria de Francesc Soulié en la 15è Pujada de la Rabassa

Els corredors de la FAE van realitzar una excel·lent cursa el passat diumenge 3 d'octubre en la 15è Pujada de esquis de rodes de La Rabassa. Francesc Soulié obté la victòria en la cursa dels 12kms; Cerni Cairat s'endu la cursa dels 6kms i el jove Oriol Gasset és 1er  en la cursa dels 3kms. La prova puntuable per la Copa Catalana d'esquí de rodes, fa que els nostres esquiadors encapçalin pel moment la classificació general en les seves respectives categories.

Image 

Resultats de la cursa a www.cpa.ad 

Llegir més

15ª Pujada a la Rabassa amb esquis de rodes

El diumenge 3 d'octubre tindrà lloc la 15ª pujada a la Rabassa en esquis de rodes. La cursa es puntuable per la classificació de la lliga catalana de la disciplina encapçalada pel moment pels esquiadors de la FAE Francesc Soulié en categoria sènior, Cerni Cairat en categoria júnior 1 i Oriol Gasset en categoria infantil 2.
Llegir més

Premis FAE per Tecnificació i Comité 2009-2010

El proper dilluns 13 de setembre a les 18h00 a les oficines FAE es procedirà a l'entrega dels ajuts FAE en dies d'esquí pels corredors de Tecnificació i Comitè que durant la temporada 2009-2010 han assolit bons resultats i que han complert amb els criteris demanats al Reglament de Tecnificació i Comitè.

Image 

Podeu consultar la llista de corredors premiats: 

Llegir més

Conveni de col•laboració amb UNICEF

El President de la FAE, Albert Coma ha signat un conveni de col·laboració per els pròxims 4 anys amb la Presidenta del Comitè nacional d’Andorra de l’UNICEF, M.Rosa Babot, en el qual s’acorda que a través de la llicència FAE, cada un dels llicenciats aportarà a l’entitat d’UNICEF l’ajuda de 2 euros per  cada temporada.
 
Image 

 

Llegir més

Nova Junta Directiva

El passat 3 de maig, en la celebració del Ple Federatiu FAE temporada 2009-2010,
es va donar per vàlida la nova candidatura del Sr.Albert Coma que pels pròxims
4 anys tornarà a presidir la FAE.

Llegir més