L’equip Andbanc Freestyle FAE al Snow Show

 El passat 7 de novembre va tenir lloc el Snow Show al estadi olímpic de Barcelona; la capital catalana ha acollit un Big Air de copa del món en snowboard i una competició de Big Air en esquí on van participar 2 dels components de l'equip FAE de Freestyle. 

Image  Scotty Jordan

Llegir més

Equip Andbanc Freestyle FAE

El passat dia 21 d’octubre la FAE va presentar les ultimes novetats en la disciplina de Freestyle.

La presentació es va dur a terme a les oficines de Andbanc, patrocinador de l’equip.

Image
Llegir més

Premis FAE per Tecnificació i Comité

Per primer cop, la FAE premia els corredors dels diferents esquí clubs del país que han aconseguit bons resultats durant la temporada de competicions. Els esquiadors són premiats amb dies d’esquí per preparar la següent temporada.

 Image

Llegir més

Nous reglaments Tecnificació/ Comitè

Ja es poden consultar els nous reglaments actualitzats de Tecnificació i Comitè al apartat Reglaments de la web FAE. Aquests reglaments han estat consensuats entre la FAE i els diferents esquí clubs i posteriorment aprovats per la junta FAE.
Llegir més

Balanç temporada 2008-2009

La FAE valora la temporada amb un notable. En un any on la principal protagonista ha estat la gran quantitat de neu que hem tingut, els nostres esquiadors obtenen en la gran majoria uns resultats més que satisfactoris. L'únic aspecte negatiu han estat les nombroses lesions que alguns d'ells han patit i que els han impedit obtenir el seu màxim rendiment.
Image
Llegir més