Ens deixa la nostra estimada Judit

La Federació Andorrana d’esquí us comunica que malauradament hem de lamentar la defunció per malaltia de Judit Sanchez Tolós (21-07-68) preparadora física de la Federació Andorrana d’esquí del 1996 al 2008.


Llegir més

Nou entrenador per l'equip masculí B d'esquí alpí

La FAE ha arribat a un acord amb Simon Bastelica, antic corredor de l’equip de França de velocitat perquè sigui a partir d’aquesta temporada nou entrenador de l’equip masculí B d'esquí alpí.

Imatge de S.Bastelica en el DH de Kitzbuhel l'any 2001:

Image
Llegir més

Nou logotip

La Federació andorrana d’esquí ha renovat el seu logotip, adaptant-lo als nous temps amb un disseny més actual.

Llegir més

Programa esquí-estudi 2008-2009

El Ministeri d’educació, formació professional, joventut i esports conjuntament amb la FAE i l’escola andorrana han treballat per aconseguir un programa esquí estudi que ajudarà a compaginar els estudis amb els entrenaments d’esquí a partir del curs vinent a tots els esquiadors que estiguin en els equips FAE i en els equips de tecnificació i Comitè dels diferents esquí clubs del país.
Llegir més

Entrega de premis al Mèrit Esportiu

L’entrega de premis de la copa Coprínceps i del Trofeu al Mèrit Esportiu per la temporada 2007-2008 s’ha celebrat enguany al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

 L’acte va ser presidit pels representants de S.S.E.E els Coprínceps d’Andorra; pel secretari d’Estat de Joventut i Esports, el Sr. Victor Filloy; pel president de la FAE el Sr. Albert Coma i pel Vicepresident de la FAE, el Sr. Josep Maria Raméntol.

Image

Podeu consultar les fotografies en la nostra galeria d'imatges.

 Fotograf: fotos Bumerang

Llegir més