Comunicat de la FAE respecte a l’afectació del COVID-19

La Junta directiva de la Federació Andorrana d’Esquí, seguint les indicacions rebudes per part del Govern d’Andorra i en concret pel Ministeri de Salut, i també per les recomanacions exposades per part del servei mèdic de la Federació, ha decidit prendre mesures davant de la situació generada internacionalment pel virus COVID-19.

Llegir més

Les finals de la Copa del Món d’esquí de velocitat, per tercer any consecutiu a Grandvalira

La pista Riberal de Grandvalira-Grau Roig serà l’escenari de la competició entre el 2 i el 4 d’abril i de l’entrega dels Globus de Cristall que defensen Britta Backlund i Simone Origone. L’italià i la sueca, líders i favorits per revalidar el títol, confirmen la seva presència en la darrera prova del calendari, juntament amb el representant andorrà, Marc Oliveras. El director de la cursa, Nadal Antor, apunta que amb les condicions actuals, “és factible” superar el rècord de velocitat de la pista andorrana, establert l’any 2017 per Philippe May en 199,56 km/h.

Llegir més

Moreno, out al supergegant de la combinada dels Mundials

Els Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) han acabat avui per a Cande Moreno, que disputava l’última de les seves carreres programades. Avui era el torn per a la combinada: en el supergegant, l’andorrana no ha pogut finalitzar-lo, amb la qual cosa no ha pogut continuar en competició. Amb tot, Moreno ha fet un bon balanç d'aquests Mundials, amb un top10 al descens i un top20 al supergegant.

Llegir més

Moreno, 16ª al supergegant dels Mundials

Els Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) segueixen el seu ritme de competició i avui ha tornat a tenir en cursa a Cande Moreno. L’andorrana, una vegada disputat el descens el dia anterior amb el seu top10, avui ha estat el torn per al supergegant. Moreno ha acabat 16ª.

Llegir més