Esteve és als 15km del Tour de Ski, i Vila acaba 47ª i sub23 en els 10km

 

Avui era el torn per a la distància al Tour de Ski, que en aquestes primeres curses se celebra a Val Müstair, a Suïssa. Després de l’sprint d’ahir, on tant Irineu Esteve com Carola Vila tenen més dificultats en ser fondistes de més distància, avui era el torn per als 15km masculins i els 10km femenins, els dos en mass start. Esteve ha finalitzat en 9ª posició, un top 10 a la Copa del Món de gran valor, mentre que Vila ha estat 47è i la 9ª sub23, en una gran carrera per al seu debut aquest any en el Tour de Ski.

Llegir més

Esteve i Vila debuten al Tour de Ski a Val Müstair

 

Avui s’ha disputat la primera prova del Tour de Ski, amb Irineu Esteve i Carola Vila a la sortida de la primera cursa, disputada a l’estació suïssa de Val Müstair. L’estrena de la competició, com és habitual, ha estat en l’sprint, on Esteve ha estat 80è i Vila 65ª.

Llegir més

Carla Mijares, campiona d’Andorra d’eslàlom

Avui s’ha disputat l’eslàlom femení corresponent al Campionat d’Andorra, a la pista Esparver de Grandvalira. Carla Mijares s’ha proclamat campiona d’Andorra en una cursa amb una participació de 45 esquiadores representant el Principat, però també França i Espanya.

Llegir més

Àlex Rius, campió d’Andorra d’eslàlom

Avui s’ha disputat a la pista Esparver de Grandvalira l’eslàlom masculí corresponent al Campionat d’Andorra de la disciplina. Àlex Rius ha estat el guanyador i nou campió nacional. La cursa ha comptat amb 82 esquiadors tant del Principat com vinguts d’Andorra i França.

Llegir més