SBX: Balanç de la temporada amb Lluís Marín i Maeva Estévez

Divendres, 20 abril 2018

Avui s’ha tingut lloc a la seu de MoraBanc la roda de premsa de balanç de la temporada 2018, amb la presència de Lluís Marín i Maeva Estévez.

Alpí: Esteve i Mijares, també campions d’Andorra de gegant

Dimecres, 18 abril 2018

Avui s’ha disputat la tercera i última de les tres proves programades aquesta setmana a l’estació de Vallnord-Arcalís. Es tractava del gegant corresponent als Campionats Nacionals d’Andorra. 

Alpí: Esteve i Mijares, campions d’Andorra d’eslàlom

Dimarts, 17 abril 2018

Avui s’ha disputat la segona de les tres proves programades fins dimecres a l’estació de Vallnord-Arcalís. Es tractava de l’eslàlom corresponent als Campionats Nacionals d’Andorra. Demà es disputa el Campionat Nacional de gegant.

Alpí: Esteve guanya i Mijares és 2a a l’eslàlom FIS d’Arcalís

Dilluns, 16 abril 2018

Avui s’ha disputat la primera de les tres proves programades fins dimecres a l’estació de Vallnord-Arcalís. Es tractava de l’eslàlom FIS. Demà es disputarà el Campionat Nacional d’eslàlom, mentre que dimecres serà el torn per al Nacional de gegant.

Acord de la FAE amb Accapi pels pròxims quatre anys

Dijous, 12 abril 2018

La Federació Andorrana d’Esquí i Accapi, especialistes en roba tèrmica, han arribat a un acord per ampliar als pròxims quatre anys el conveni pel qual els esportistes de la FAE poden fer ús i gaudir la roba especialitzada d’aquesta firma. 

Freestyle: Bona evolució de Carles Aguareles i Pau Rabasa

Dimarts, 10 abril 2018

Avui s’ha celebrat a Andbank la roda de premsa de balanç de la temporada de la secció de freestyle.

Alpí: Canvi de dates dels Campionats d’Andorra

Dimarts, 10 abril 2018

Per les previsions de temps que s’esperen per als pròxims dies, els Campionats d’Andorra d’esquí alpí en les modalitats de tècnics es disputaran la pròxima setmana. Properes curses


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure