Balanç de la temporada de la secció de Freestyle 2019-20

Diumenge, 05 abril 2020

Amb la temporada finalitzada pel COVID-19, continuem amb els balanços, en aquest cas amb la secció de Freestyle on Carlitos Aguareles Loan ha estat lluitat finsl al final tant en Copa del Món com en Copa d'Europa. 

Balanç de temporada de la secció d’esquí de fons

Dimarts, 24 Març 2020

 

Amb la temporada finalitzada, la secció de fons fa el seu balanç en una campanya en què tant Irineu Esteve com Carola Vila s'han mostrat molt regulars.

Balanç de la secció d’snowboard de la FAE 2019-2020

Dimecres, 18 Març 2020

 

Una vegada finalitzada la temporada, aquest és el balanç de la temporada de la secció de SBX, amb Lluís Marín i Maeva Estévez.

Suspeses totes les activitats de clubs d’esquí i Federació 

Divendres, 13 Març 2020

 

La Federació Andorrana d’Esquí i els clubs andorrans han decidit suspendre, fins que la situació o les recomanacions de les autoritats pertinents així ho indiquin, qualsevol activitat d’esquí, seguint les indicacions que ha aconsellat el Govern d’Andorra.

Comunicat de la FAE respecte a l’afectació del COVID-19

Dijous, 12 Març 2020

La Junta directiva de la Federació Andorrana d’Esquí, seguint les indicacions rebudes per part del Govern d’Andorra i en concret pel Ministeri de Salut, i també per les recomanacions exposades per part del servei mèdic de la Federació, ha decidit prendre mesures davant de la situació generada internacionalment pel virus COVID-19.

Jornada amb el grup d’Special Olympics

Dijous, 12 Març 2020

El passat cap de setmana, una representació de la FAE, amb els esquiadors Àxel Esteve i Kevin Courrieu, va assistir a una trobada amb els membres de l’Special Olympics d’Andorra.

Salvadores, 26ª i Rius out al gegant FIS de Lelex

Dimecres, 11 Març 2020

Avui s’ha disputat a Lelex (França) un gegant FIS amb Xavi Salvadores i Àlex Rius. Salvadores ha estat 26è, mentre que Rius no ha completat la segona mànega.Properes curses

Recull FAE 2019

10 Normes de seguretat

Botiga


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure