Gabriel i Cornella, els primers en obrir foc a la Copa d’Europa de gegant de Zinal

 

L’equip masculí de tècnica és des del passat diumenge a Val Cenis (França) per estar preparat per les pròximes curses que arriben ja i que ho fan en diversos llocs i amb la vista posada a les Copes d’Europa i curses FIS.

Llegeix més...

Cande Moreno, dimecres al primer entrenament de descens de la Copa del Món de Sankt Moritz

Arriba a Sankt Moritz (Suïssa) una nova cita de la Copa del Món de velocitat, la segona del calendari però la primera que puntuarà després de la cancel·lació de Zermatt-Cervinia. Demà se celebra el primer entrenament oficial de descens, amb Cande Moreno al portilló de sortida. Aquesta cita suïssa seran dos supergegants i un descens.

Llegeix més...

Roger Puig s’adapta al material i la normativa abans de l’inici de la Copa del Món

L’esquiador andorrà Roger Puig es troba a Val di Fassa (Itàlia) per acabar de testejar els esquís nous d’aquesta temporada amb tot el seu staff abans de l’inici de la competició de la Copa del Món, prevista pel pròxim dia 14 a St Moritz (Suïssa).

Llegeix més...

Els EEBE aprofiten les dobles sessions a Cervinia

El grup U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) es troba a Cervinia (Itàlia) amb la intenció de fer dobles sessions. Així, el grup al complet està aprofitant cada dia al màxim amb matins de velocitat i tardes de gegant.

Llegeix més...