Estada d’Irineu Esteve i Gina del Rio a Premanon

La pretemporada de l’equip de fons ha continuat aquests últims dies amb una estada amb Irineu Esteve i Gina del Rio a Premanon (França).

Llegeix més...

Joan Verdú evoluciona molt bé en la seva recuperació

Joan Verdú està recuperant molt bé la seva lesió d’esquena per la qual va ser operat. L’andorrà, que va tenir un primer procés de descans obligatori, va tornar poc a poc a l’activitat física i la passada setmana ja va fer una mica d’esquí lliure a Hintertux (Àustria) per tenir un primer contacte i certificar que la recuperació va pel bon camí.

Llegeix més...

Primer contacte amb la neu pel grup U16 de l’EEBE a Les Deux Alpes 

El grup U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) de la Federació Andorrana d’Esquí es troba aquests dies al seu primer estatge de pretemporada. Ho fa a Les Deux Alpes (França), on van arribar el passat dia 23, per tornar a Andorra el pròxim dimecres 3 de juliol.

Llegeix més...

Roger Puig treballa a Andorra després d’entrenar eslàlom i gegant a Les Deux Alpes

Roger Puig ha estat entrenant del 12 al 19 de juny a Les Deux Alpes (França). L’andorrà, que aquests dies ja s’exercita a Andorra al gimnàs del Centre de Tecnificació d’Ordino, va realitzar un primer treball de base de pretemporada. Aquestes sessions també van servir “per provar el genoll abans de fer un estatge més seriós com és anar a Xile”, segons ha explicat Puig. “Tot va anar molt bé, el genoll molt bé”, ha dit l’esquiador.

Llegeix més...