Carla Mijares tanca el curs amb una victòria i una segona plaça a Sierra Nevada

Avui a Sierra Nevada Carla Mijares ha tancat la temporada amb dues curses d’eslàlom. A la primera, corresponent al Campionat d’Espanya, ha aconseguit la victòria. A la segona, cursa FIS, ha estat segona.

Llegeix més...

Una infiltració subcutània guiada a quiròfan permetrà a Joan Verdú estar en plenes condicions en mes i mig

Joan Verdú podrà tornar a l’activitat normal en mes i mig a partir del pròxim dimecres, quan serà intervingut per realitzar-li una infiltració subcutània guiada a la zona lumbar que, fins el moment, li provoca el dolor incapacitat que aquesta temporada l’ha impedit competir en algunes curses. L’andorrà, que pateix mal d’esquena des de fa temps, ha pres aquesta decisió després de la seva visita aquest passat dimecres als metges de Barcelona. D’aquesta manera, aconseguirà no només el seu millor rendiment esportiu, sinó també una millora en el futur per la seva salut.

Llegeix més...

Dos podis per a Esteve a Sierra Nevada i la segona millor cursa de la temporada per a Cornella

Avui s’han disputat a Sierra Nevada les últimes curses de la temporada amb els Campionats d’Espanya d’eslàlom de Sierra Nevada i una cursa FIS. Àxel Esteve ha estat tercer a les dues curses, mentre que Xavier Cornella ha assolit el seu segon millor resultat del curs en la disciplina tècnica.

Llegeix més...

Íria Medina rep el premi de la FIS per la seva bona trajectòria acadèmica i esportiva

Iria Medina ha estat guardonada amb el 27è Premi Internacional Matteo Baumgarten que compta amb el suport de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i que suposa una prova més de la confirmació del bon funcionament de la combinació esquí i estudi que duu a terme la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) amb el Govern d’Andorra a través del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE). Aquest guardó l’han rebut esquiadores i esquiadors com Tina Maze, Marco Odermatt o Bernadette Schild.

Llegeix més...