Esteve s’acosta als 30 a la Copa d’Europa de Trysil

 

Avui l’estació noruega de Trysil ha acollit la primera de les seves dues cites amb la Copa d’Europa de gegant. L’equip andorrà ha estat representat per Àxel Esteve, que ha estat 41è.

Esteve ha aconseguit passar a la segona mànega i per tant poder competir per les places de privilegi gràcies al seu crono de la primera baixada, de 58.24, que el deixava en aquell moment en la 53ª posició, amb +2.44. Després de la segona mànega, amb un temps parcial de 57.57, l’andorrà se situava amb un temps total de 1.55.81, a 4.26 del guanyador, el noruec Fabian Wilkems Solheim, que marcava un crono de 1.51.55.

Amb aquesta cursa, Esteve s’ha quedat a 1.23 dels punts de Copa d’Europa, això era la 30ª posició de l’eslovac Andreas Zampa, que feia un temps de 1.54.58, 1.23 millor que el de l’esquiador andorrà.

Àxel Esteve, esquiador: “Penso que ha sigut una carrera bastant positiva. Vinc d’un estiu difícil en el qual no he pogut estar al 100% físicament ni tècnicament, per tant el resultat d’avui és positiu perquè no estic molt lluny dels 30. He esquiat intel·ligent, ben posat tècnicament, i al final no he estat tan lluny”.

“Demà un altre gegant, a la mateixa pista i teòricament les mateixes condicions, i la idea és treballar sobre el que hem fet avui i intentar millorar el que no hem fet bé avui, i estar més a prop, o dins dels 30 millors”.