Cornella, 19è al gegant FIS de Trysil

Avui l’estació noruega de Trysil ha acollit un gegant FIS amb Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel en el portilló de sortida. Cornella ha estat 19è.

Xavi Cornella ha finalitzat 19è en la cursa de gegant amb un temps de 1.59.20, a 5.11 del guanyador, el noruec Patrick Haugen Veisten (1.54.09). Cornella ha finalitzat dins dels 30 millors en la primera mànega, amb 1.00.44, mentre que en la segona mànega el seu temps parcial ha estat 58.76. Per la seva part, Bartumeu Gabriel no ha pogut finalitzar la segona mànega, quan en la primera havia aconseguit també estar entre els 30 millors cronos.

Demà es disputa un segon supergegant.

Max Tissot, director d’esquí alpí de la FAE: “Primera cursa de l’any per a Cornella i Gabriel. Les condicions eren molt bones en pista, aprofitant la preparació que van tenir per les passades Copes d’Europa. Els dos han fet una primera mànega una mica tímida i amb petites errades tècniques. Tot i així, han entrat en el top 30 de la primera mànega. En la segona, Cornella no ha sigut capaç d’adaptar-se a un traçat molt arítmic, però tècnicament ha sigut que en la primera. Bartumeu Gabriel, per la seva part, ha volgut ficar massa energia i s’ha anat fora per culpa d’un interior”.