Xavi Cornella, 31è al gegant dels Mundials júniors

 

Avui Xavier Cornella ha debutat als Campionats del Món d’esquí alpí júniors, a Bansko (Bulgària). Ha estat a la cursa de gegant, on l’andorrà ha estat 31è.

Cornella, que corria amb el dorsal 57, ha finalitzat 31è amb 1.53.02 i a 7.69 del guanyador, l’austríac Lukas Feurstein, que ha vençut amb 1.45.33. Cornella marcava el 35è temps en la primera mànega, amb +3.69, sense poder entrar entre els 30 millors. A la segona, el seu crono de mànega ha estat el 32è, amb +4.07 i millorant quatre posicions.

Demà es disputa la cursa de l’eslàlom masculí, amb Cornella també al portilló de sortida.

Xavier Cornella, esquiador: “Primer de tot, estic molt content d’estar aquí perquè tinc l’oportunitat de comparar-me amb els millors de la meva edat, i viure aquesta experiència, que t’ajuda a veure on estàs i quin nivell d’esquí tens. Després, avui no m’ha anat del tot bé perquè a la primera mànega m’ha costat una mica agafar el ritme dalt, però després a baix he aconseguit esquiar bastant bé. M’he quedat a les portes dels 30. A la segona mànega m’he volgut tirar més, però també m’ha costat agafar el ritme a dalt. Molt content de l’experiència, i a veure com surt demà, que toca l’eslàlom, i a veure si podem ‘apretar’ més”.