Mijares, 6ª a l’eslàlom FIS d’Alpe d’Huez, abans dels Mundials

 

Carla Mijares ha competit avui a Alpe d’Huez, per acabar de polir detalls de cara a la seva participació als Mundials júniors de Bansko, el pròxim dia 10 amb l’eslàlom femení. Avui, a Alpe d’Huez, ha estat 6ª a l’eslàlom FIS.

Mijares ha finalitzat en la 6ª plaça en fer una primera mànega bona, on se situava quarta amb +0.88, i una segona amb una pista trencada que ha lluitat per fer el 19è temps de la baixada. Finalment, el seu crono final ha estat de 1.42.70, a 2.11 de la guanyadora, Kenza Lacheb, que s’ha imposat amb 1.40.59.

També ha competit avui Íria Medina, que en la primera mànega era 39ª amb +5.12, però que en la segona no ha pogut arribar a baix.

Yago Antes, entrenador: “Hem estat aquí competint perquè, tot i que no és una pista semblant a la que ens trobarem a Bansko, sí que té un inici amb mur directament, que és el que més li costa a la Carla per agafar ritme i teníem aquest objectiu, de provar. Avui una bona primera mànega, amb un esquí correcte. Sempre es pot anar més ràpid als plans, però està bé, sobretot perquè les dues primeres estan esquiant a un nivell molt, molt alt. La segona mànega no l’hem acabat d’afrontar bé, amb la pista que es trenca, que es fan forats, i ha costat entrar allà, amb petits errors".