La FAE lliura els premis de la temporada 23-24

El Prat del Roure d’Escaldes-Engordany va acollir dimarts a la tarda la gala de lliurament dels premis de la temporada en totes les disciplines, curses i competicions. L’acte va tenir lloc envoltat d’un gran ambient amb tota la família de l’esquí andorrà present, representants de clubs, institucions del país, col·laboradors de la FAE i públic en general que també s’ha volgut afegir a la jornada, que incloïa al seu final la retransmissió en directe des d’Islàndia de la designació de la seu dels Campionats del Món pel 2029. El trofeu al Mèrit Esportiu ha estat aquest any per l’Esquí Club Andorra.

Llegir més

Un emotiu acte d’homenatge als voluntaris tanca els actes de promoció de la candidatura Andorra 2029

Els actes de promoció de la candidatura als Mundials d’esquí alpí Andorra 2029 van finalitzar aquest dijous al vespre amb un emotiu homenatge a la trajectòria i entrega dels voluntaris que han fet camí durant gairebé vint anys en l’organització de les diferents Copes del Món, Finals de la Copa del Món, Copes d’Europa i Finals de la Copa d’Europa. L’auditori del Palau de Gel d’Andorra a Canillo ha estat el punt de trobada en el qual s’ha homenatjat el col·lectiu i s’ha aprofitat per exposar el projecte complet de la candidatura.

Llegir més

“Ja ens toca, complim els requisits i Andorra mereix uns Mundials”

“Ja ens toca, complim els requisits i Andorra mereix tenir uns Mundials”. És la veu, la sensació i també el desig del màxim responsable de la candidatura Andorra 2029, David Hidalgo a cinc dies de la decisió de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), que es prendrà el pròxim dia 4 de juny a la capital islandesa de Reykjavík. Optimista, però prudent, Hidalgo destaca que “s’han fet tots els deures” i que el país dels Pirineus arriba al procés de votació “trepitjant fort i amb una experiència que en l'anterior intent en la candidatura del 2027 no teniem”. 

Llegir més